Uncategorized

Gids voor het dragen van een hoodie

De hoodie is misschien niet het meest fashion-forward item in je kast, maar het is wel een van de meest gezellige en praktische. Hoewel iedereen natuurlijk gemakkelijk een unisex hoodie in huis kan dragen, kun je er ook een dragen als onderdeel van een coole, casual weekendoutfit, mits je hem combineert met de juiste kledingstukken.

Kleed het aan

Als je op zoek bent naar een moeiteloze look, combineer je unisex hoodie dan met een slimmer jack. We raden een overjas of een zwart leren jack aan. Draag ze met een donkerblauwe of zwarte skinny fit jeans en een paar laarzen, derbyschoenen of gewoon een paar nette sneakers. 

STRAATKLEDING 

Gebruik de unisex hoodie om het dragen van een klassiek spijkerjack te accentueren. Een ding om op te letten, zijn contrasten. Over het algemeen is het het beste om de outfit op te splitsen met aparte tinten. Het broekje, de hoodie en het jack moeten allemaal aparte tinten hebben, om geen enkel onderdeel van de outfit te verliezen. Wij adviseren een marineblauw spijkerjack, zwarte skinny jeans en een paar sneakers. Een ander streetwearjack, dat recentelijk weer in een modern jasje is gestoken, is het bomberjack. Ideaal om te combineren met een unisex hoodie. 

Sport- en vrije tijdskleding

Een look die voor bijna elke gelegenheid geschikt is. Of je nu naar de sportschool gaat of gewoon naar de kroeg gaat voor een pint; sport- en vrijetijdskleding hoeft niet te worden beperkt. De sleutel is om de look bewust te maken, dus niet alsof je net uit bed komt. De link tussen vrijetijdskleding en luxe kleding wordt steeds duidelijker in high-end mode. Dus, neem sterke punten van het vermogen om comfortabel en gezellig gekleed te zijn! Doe het gewoon met stijl. Als je niet naar de sportschool of een trainingssessie gaat en deze stijl wilt dragen, draag dan een klassieke monotone unisex hoodie, houd je sneakers fris en gebruik contrasterende kleuren voor je boven- en onderkant.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *