Uncategorized

Opleiding EHBO instructeur

Je kent het gezegde wel: een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat is ook letterlijk zo. De meeste kleine ongevallen gebeuren over het algemeen thuis. Het is dan ook ontzettend handig als je weet wat je moet doen om eerste hulp te kunnen verlenen. Moet je een brandwond koelen onder koud water of toch wat warmer water en moet je als je een schaafwond hebt gelijk een pleister plakken of zijn er nog andere dingen die je eerst moet doen? Wanneer je dit interessante zaken vindt en je zou het ook graag willen leren aan anderen dan is een opleiding EHBO instructeur misschien echt iets wat bij je past. Met een gedegen opleiding ben je in staat om in de toekomst EHBO en reanimatiecursussen te geven aan volwassen en ben je ook gemachtigd om ze daadwerkelijk te kunnen certificeren. Ook is het mogelijk om kinder-EHBO en reanimatiecursussen te geven, waarin je mensen leert hoe om te gaan met een AED.

Voordelen van een opleiding EHBO instructeur

Wanneer je hebt gekozen om een opleiding te volgen tot EHBO instructeur dan kies je voor een opleiding die vele voordelen biedt die je kunnen helpen om je opleiding makkelijk en met veel plezier te kunnen doorlopen. Op die manier ben je straks in het bezit van een internationaal instructeursdiploma. Tijdens een opleiding word je van a tot z begeleid met behulp van professioneel lesmateriaal, zoals dvd’s, uitgebreide instructeurshandleidingen en andere literatuur. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van E-learnings.

Wanneer kiezen voor de opleiding?

Het gaat om een vrij korte opleiding van twee a drie dagen waarin je volledig wordt begeleid en opgeleid tot een echte EHBO instructeur. Deze opleiding is echt interessant voor bijvoorbeeld bedrijven die zelf willen zorgdragen voor hun cursussen of mensen die hierin een eigen onderneming zouden willen starten. Het geven van EHBO is immers iets wat altijd nodig is en ook ontzettend belangrijk. Hoe meer mensen eerste hulp kunnen verlenen en/of kunnen reanimeren, des te beter!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.