Uncategorized

Reiki

Met de vooruitgang in de wereld van geneeskunde en gezondheid, worden veel alternatieve behandelmethoden gebruikt voor genezing. Reiki is een van de traditionele methoden die op grote schaal wordt beoefend om de fysieke en spirituele gezondheid te verbeteren. Het verschilt van andere methoden omdat er geen externe interventie nodig is en er geen bijwerkingen zijn. Reiki is een Japanse behandeling die tot doel heeft het lichaam te genezen met universele energie. Een gekwalificeerde beoefenaar zal universele energie aan het lichaam van de patiënt leveren door zijn handpalm op verschillende lichaamsdelen te drukken. Volgens deze benadering kunnen lichamelijke kwalen worden behandeld door de geest te genezen. Zo wordt er meer aandacht besteed aan de behandeling van de ziel.

Voordelen van Reiki

Zowel in Reiki Uden als Reiki Eindhoven is reiki een veel gebruikte behandelmethode. Het wordt als een relatief veilige methode beschouwd omdat er geen instrument wordt gebruikt. De psychologische en mentale gezondheid kan worden verbeterd, aangezien universele energie positieve energie naar het menselijk lichaam zal brengen. De behandelaar streeft ernaar om elke energieblokkade in het lichaam op te heffen, zodat de energie vrij kan stromen wat rust zal brengen. Alle opgeslagen negatieve energie komt vrij en laat de persoon in een ontspannen toestand achter. De patiënt wordt aangemoedigd om regelmatig sessies te volgen voor maximale voordelen. De behandelaar zal ook enkele tips geven om ontspannen te blijven zonder toezicht van een deskundige.

Kwaliteitsdiensten

De Reiki-sessies zullen de patiënt helpen om meer ontspannen en zelfverzekerder te zijn. De gekwalificeerde behandelaar zal ook je chakra's behandelen. Zodra de chakra is geheeld, wordt de focus verlegd naar de andere chakra, enzovoort. Het verschil zal niet onmiddellijk zijn, maar kan in de loop van de tijd worden waargenomen na meerdere sessies. De behandelaar is van plan een balans te ontwikkelen tussen alle lichaamselementen, zodat het lichaam kan genezen zonder enige inmenging van buitenaf. De patiënten worden aangemoedigd om na elke sessie feedback te geven, zodat de behandelaar de interne toestand en voortgang van de persoon kan beoordelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *